DIBALA I IGUAIN POBEDILI JUVENTUS, STARA DAMA IH REGISTROVALA ZA LŠ! Otpali Rugani, Mandžukić i Matuidi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DIBALA I IGUAIN POBEDILI JUVENTUS, STARA DAMA IH REGISTROVALA ZA LŠ! Otpali Rugani, Mandžukić i Matuidi!

Dibala i Iguain ostaju u Juventusu, odbijali su ponude i isterali svoje, naime Argentinci će biti u timu za narednu godinu i biće prijavljeni za Ligu šampiona, piše oitalijanska Gazeta.

Šta sve ovog znači za Ikardija?

On će najverovatnije ostati bez dresa Juventusa, klub jednostavno nema mesta za njega, a i Inter ne odustaje od cene. Ističe rok koji mu je Napoli postavio za odgovor, no Maurito neće na jug, želi da ostane u Interu zbog porodice, ili se eventualno preseli u Juventus.

Uzeli su mu "devetku", on sada traži broj 7, klub će morati da ga prijavi makar za Seriju A, a navodno je advokat fudbalera pretio da će, ako bude izuzet sa taktičkih treninga pred mečeve, čitava stvar završiti na sudu.

Do kraja prelaznog roka je 12 dana, Ikardi ne pokazuje znake nervoze, juče se slikao na gradilištu gde će biti njegova nova kuća što se tumači kao novi prst u oko klubu...

U Juventusu su otpisali Ruganija, Mandžukića i Matuidia. Sa Francuzom je razgovarano, ljudi u klubu su bili iskreni, Sari ga ne vidi kao bitnog igrača, videćemo kako će to uticati na njegovu odluku. Isto važi za Ruganija, dok je Mandžukić na izlaznim vratima, moguće je da završi u Barseloni kao deo trampe, mada se on i dalje nada pozivu iz Nemačke.

Teleks.info/Sportske.net

Komentari