JUVE PRODAO TRI NAPADAČA ZA DVA DANA!? Kean ide u Everton, La Hoja u Mančister, a Iguain u Romu! STIŽE LUKAKU, A TU SU I RONALDO I MANDŽUKA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVE PRODAO TRI NAPADAČA ZA DVA DANA!? Kean ide u Everton, La Hoja u Mančister, a Iguain u Romu! STIŽE LUKAKU, A TU SU I RONALDO I MANDŽUKA!

Juventus je dogovorio prodaju Moaza Keana Evertonu za 30 miliona plus bonuse, ali, to je tek početak. "Stara dama" je prihvatila ponudu Junajteda, ostalo je na Dibali, a Gonzalo Iguain prelazi u Romu!

Kako piše portal Sportske.net Dibalin brat je otputovao u Englesku na pregovore, "La Hoja" traži 10 miliona evra po sezoni.

Ako bude postigao dogovor, a čini se da nema prepreka, u suprotno pravcu će Romelu Lukaku. Prema nekim informacijama Junajted će doplatiti 15 miliona evra u celom poslu, kako bi se dokopao Argentinca.

Sa druge strane, Juve dobija napadača čime otpada varijanta dovođenja Ikardija iz Intera, napravili su veliki problem najvećem rivalu koji je bio blizu dogovora sa Belgijancem.

Ni to nije sve, agenet Pipite Iguaina, Nikolas Iguain razgovarao sa Romom, očigledno da ni za drugog Argentinca nema mesta u Juventusu.

Njemu je ponuđen četvorogodišnji ugovor vredan oko 20 miliona evra, dok bi Roma za dve godine Juventusu trebalo da isplati 36 miliona, što je obavezni otkup.

Tako će najverovatnije biti završena letnja saga u "Bjankonerima" sa napadačima, ostali su samo Mandžukić i Ronaldom uz Lukakua.

Šta je sledeći potez kluba. Italijanski mediji tvrde da će ako prodaju Kediru Arsenalu i Matuidija PSŽ, u Juventusu sigurno dovesti Eriksena iz Totenhema koji košta oko 70 miliona evra.

Teleks.info

Komentari