TERZIĆ PRETIO DA ĆE IŠAMARATI VAZURU, DELEGACIJI PARTIZANA PORUČIO DA ĆE IM J…TI MAJKU?! Svađa oko broja stranaca prerasla u neviđen skandal!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TERZIĆ PRETIO DA ĆE IŠAMARATI VAZURU, DELEGACIJI PARTIZANA PORUČIO DA ĆE IM J…TI MAJKU?! Svađa oko broja stranaca prerasla u neviđen skandal!

Skandal na redovnoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić psovao je i pretio delegaciji Partizana koju je predvodio Miloš Vazura.

Do eksplozije je došlo kada se poteglo pitanje broja stranaca u srpskom fudbalu. Partizan je blokirao predlog Crvene zvezde da se broj igrača iz inostranstva poveća na osam , sa dosadašnjih četiri.

- Je*aću vam ja majku, platićete mi za sve ovo, polomiću vas, nisam ti ja Sale Mutavi i Velja Nevolja - bile su reči koje je Terzić uputio Vazuri, aludirajući u na snimak napada na njega od strane sada već pokojnog vođe Grobara Aleksandra Stankovića, koga su zvali "Mutavi", kao i Veljka Belivuka, zvanog Nevolja.

Podsetimo, Zvezda je pred sednicu počela da lobira za ukidanje pravila o ograničenju stranaca, tako što je poslala pismo na adrese svih klubova.

Isto pismo stiglo je i na adresu crno-belih, koji su stopirali zahtev, ističući da je takva ideja Zvezde na štetu srpske dece.

Telegraf.rs

Komentari