TERZIĆ: VAZURA LAŽE, BILA JE SAMO ŽUČNA RASPRAVA posle njegove provokacije! VAZURA, PRETIO MI JE ZA TO IMAM 30 SVEDOKA, Terzića izazvam na TV duel!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TERZIĆ: VAZURA LAŽE, BILA JE SAMO ŽUČNA RASPRAVA posle njegove provokacije! VAZURA, PRETIO MI JE ZA TO IMAM 30 SVEDOKA, Terzića izazvam na TV duel!

Na sednici Zajednice Superligaša Srbije viđene su skandalozne scene, jer je došlo do verbalnog sukoba Zvezdana Terzića i generalnog direktora Partizana Miloša Vazure.

Telegraf je kontaktirao Terzića, kako bismo dobili njegovo viđenje čitave situacije. On priznaje da je bilo žestoke rasprave, ali negira sukob i optužuje Vazuru da laže i da je naučen od strane Vučelića.

- Vazura laže. Kampanja se nastavlja. Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija vezano za to da je Partizan diskriminisan od strane drzave, i ništa više.

- To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova Super i Prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU, koji igraju u Srbiji, ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova, a protiv su bila samo 3, uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan među sportskim radnicima Srbije - poručio je Terzić.

Sa druge strane, Vazura naglašava da je Terzić hteo fizički da se obračuna s njim i ističe da ima 30 svedoka za to. Takođe, izazvao je Terzića na TV duel.

- Zgranut sam ponašanjem predstavnika FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub. Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom. S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem. Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu - poručio je Vazura

Podsetimo, na sednici Zajednice prvoligaša došlo je do sukoba između Zvezdana Terzića i delegacije Partizana kada je potegnuto je pitanje o pravilu o ograničenju broja stranaca u srpskom fudbalu.

Partizan je blokirao inicijativu Zvezde, da se omogući da umesto minimalno četiri, u srpskom fudbalu bude dozvoljeno da ih bude osam, koliko ih Zvezda trenutno ima.

Telegraf.rs

Komentari